Nadine Gregoire - Skin ExperienceSpecialist in hyaluronzuurfiller behandelingen: liquid facelift, rimpels en littekens verwijdering


Nadine Gregoire Nadine Gregoire – Perfect Skin is al meer dan 30 jaar een begrip in én (een verre kring) romdom Maastricht. Nadine Gregoire heeft een boeiend opleidings- en werkverleden achter de rug: aanvankelijk studeerde ze portretfotografie in Brussel. Omdat het medische haar ook aantrok ruilde ze deze studie in voor radiodiagnostiek. Als röntgenlaborante behaalde zij in haar vrije tijd het NIMA-A en B diploma en slaagde zij voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Haar passie lag (en ligt ook nu nog) vooral in de creatieve hoek: fotograferen, portrettekenen en schoonheidsspecialiste. Haar technisch inzicht weet zij uitstekend te combineren met de medische aspecten van laserbehandelingen. Maar ook met de creatieve kanten van het sculpturen van gezichten wanneer zij gebruikt maakt van de toepassingen met hyaluronzuur. De laatste 15 jaren heeft Nadine Gregoire zich volledig toegelegd op het injecteren van hyaluronzuur.

Ze is gespecialiseerd in hyaluronzuurfillers en liquid facelifts en haalt uit elk gezicht het mooiste naar boven. Met enorme finesse, onnavolgbare techniek en perfect oog voor verhoudingen weet zij met enkele subtiele ingrepen groot effect te behalen. Zelf ziet ze haar werkwijze als een vorm van sculpting, waarbij streng gewaakt wordt voor overaccentuatie. Ze is uiterst professioneel, maar ook een warme persoonlijkheid bij wie cliënten zich in vertrouwde handen voelen. Uiteraard werkt ze uitsluitend met hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit dat voldoet aan de strengste veiligheidsvereisten. Na een behandeling door Nadine zie je eruit als een betere jonge versie van jezelf. Niet voor niets komen klanten van heinde en verre om zich speciaal door haar te laten behandelen. Reken op enkele maanden wachttijd als je haar magic touch zelf wilt ondergaan.


Nadine Gregoire

Didi Weltens

Persoonlijk assistent van Nadine Gregoire

Didi is de rechterhand van Nadine Gregoire, die ervoor zorgt dat alles rondom de behandelingen op rolletjes loopt.

Nadine Gregoire

Drs. Saskia Wijenbergh

Botox en PlexR Soft Surgery

Esthetisch arts Saskia Wijenberg is al vele jaren verbonden aan het instituut Nadine Gregoire-Perfect Skin. Ze is medisch supervisor voor partners SkinLab.Maastricht en Nadine Gregoire-Perfect Skin en verricht daarnaast botox- en PlexR Soft Surgery-behandelingen vanuit haar kliniek Skin Esthetics Maastricht, eveneens gevestigd op Jekerweg 46. Met haar grote expertise en liefde voor het cometisch vakgebied biedt zij haar collega´s en cliënten optimale ondersteuning op medisch-cosmetisch vlak. Mede dankzij haar supervising en begeleiding zijn alle klanten van de Skin Experience-partners verzekerd van verantwoorde, professionele zorg.

https://www.skinestheticsmaastricht.nl